Followers

Monday, August 1

Gendang gendut tali kecapi..... Perut bebunyi....?

Ramadhan menjelma kembali.. Aku ini bila dah tiba bulan puasa mula lah tekak nie nak mengidam macam-macam.. Sekarang baru pukul 11.20 am.. Tapi otak duk ligat pikir nak buke apa petang nanti.. Punya tak senonoh!!


************************************


And jam jam nie lah perut aku duk bunyi-bunyi sakan macam dah lama benor tak makan.. Wooii.. ko duk diam-diam boleh tak?! Biasanya time bulan-bulan puasa cam nie aku memang suka gila nak beli popia basah.. TAPI bila dah beli, aku makan seciput je sebab da kenyang dengan nasi.. hiiihiii







*****************************************

 


Wa tetiba teringat dekat incik dato'.. Sebab dia pernah mintak aku belanja makan dekat KL TOWER.. Amboiii tak nak kalah taw dato' sorang nie! Ye laaa.. Dato kan.. Baru lah cooolll! Hihihiii TAPI seriusly aku memang mengidam nak rasa makan kat KL TOWER nie.. Tak pun kat Saloma Bistro ke... perrghh!


Okay enough enougggghhhh! jangan lupa p solat terawikh malam nie.. Okay bai! :)



p/s: Hari nie balik 4.30 pm! Yeeeaaahh!! Puasa setahun pun aku sanggup kalau hari-hari cam nie.. :P



 

***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak:

eshie said...

ambooi. sakan pikir nk buka apa ye kau nana