Followers

Friday, September 23

Apa pun tak boleh!


Sejak pakai nfon canggih nie memanjang nak post entry pakai phone kheeenn...


Sekarang nie aku tengah duk busy tengok orang hias booth raya...


Owh by the way, this becoming Monday we all ada open house untuk semua staff kat sinie..


So, nama aku tercampak dalam aktiviti melukis poster.. Bagi aku yang bukan berdarah seni nie, memang menjadi satu masalah besar laa.. Nasib baiklah lukis poster dalam group.. So, anda tidak perlu risau lagi! Hehheeee



Okaaayy bai! 

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Kalau suka boleh LIKE....

3 orang nak bebel jugak:

H.J said...

hoho..busy busy pom..tengok la liverpool nak kena bantai

nuruashia ♥ said...

untunglaaahhh ade smart fon uhuk9!~

fiQ'Ra said...

nk minta tlg awk~ tq tau :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/08/nak-minta-jasa-baik-awak.html