Followers

Monday, September 19

Contest : I'm proud to be a Muslimah



INI STICKY POST.. SCROLL BAWAH UNTUK NEW ENTRY


Hoho.. Monday blues come again! Mengantuk jangan cerita lah.. I tak boleh tidur la uolls.. Mungkin sebab somi somi i tak perform sangat malam tadi.. Sedih taw uols.. Okay! STOP it! Just nak straight to the point.. Memandangkan aku telah di tagged oleh Cik Ana .., and contest nie nampak menarik.. So, aku join... Nie first time aku join contest sebab aku memang jenis tak suka nak buat benda jadah jadah nie.. Hekhekhek



SYARAT 2 : Banner Contest : 14 September until 14 October

Click banner for link






Syarat 1 - 2 seriously senang.. Syarat 3 nak tag orang nie aku fail sikit... keh keh keh Syarat ke-4 dalam process.. Syarat 3, 5, 6, 7 as per listed bellow.. Eceeehhh




*********************************************************


SYARAT 5 : LISTKAN HADIAH YANG DIKEHENDAKI


Pertama:
x1 Long Sleeve lycra maxi dress - Anaf Marketing
x1 tudung - Naura Fashion
x1 gypsy crumple shawlAidaRabbaniyin
x1 purse - Jom Chantek Chantek


Kedua:
x1 baju kurung moden - Elhyatt Bizz Collection
1 tudung & x1 assesories - Happy Qlasik

ketiga:
x1 inner neck - Zara Hijjab
x1 dress - Jom Chantek Chantek
x1 tudung syria yuna - Eila Cuteness Shoppe

keempat:
x1 gypsy crumple shawl - AidaRabbaniyin
x1 Dress untuk girl - Little Darlings Closet
x1 tudung - Ainz Eshop


kelima:
x1 satin shawl & x1 brooch - Nia Collections
x1 tudung - Ainz Eshop


keenam:
x1 gypsy crumple shawl - AidaRabbaniyin
 x1 Dress untuk girl - Little Darlings Closet


ketujuh:
x1 shawl plain - Ainoura Collections
x1 purse - Jom Chantek Chantek

x1 shawl - 
Zara Hijjab


kelapan:
x1 tudung - Ainz Eshop
x1 shawl - Zara Hijjab
x1 brooch - 
Tri Fa


kesembilan:
x1 shawl plain - Ainoura Collections
x1 purse replika coach -  Anything Shop

x1 brooch - 
Tri Fa


kesepuluh:
x1 satin shawl - Anything Shop
x1 coklat cadbury - Afiq
Nie list hadiah yang aku nak.. Ecehh macam boleh dapat! Mimpi!



*********************************************************

Syarat 6: Doodle / Cartoon Muslimah

konon konon aku.. eceeh


*********************************************************


Syarat 7 : CIRI CIRI SEORANG MUSLIMAH

Bagi aku ciri-ciri seorang muslimah bukan lah sekadar teletak pada luaran sahaja.. Bukan sekadar menutupi aurat sahaja.. Malah dari segi percakapan, pergaulan dan sebagainya haruslah dijaga.. Ni aku nak share serba sedikit ciri-ciri seorang Muslimah



1) Mencintai Allah dan Rasul

2) Mentaati Ibu dan Bapa

3) Taat pada suami

4) Banyak amalan sunnah

5) Bercakap dalam suara yang rendah

6) Tidak ketawa terbahak-bahak

7) Sentiasa menjaga batas batas pergaulan

8) Menerima dugaan sebagai ujian dari Allah

9) Senyumannya adalah ketawanya..

10) Tidak menolak poligami



*********************************************************


SYARAT 3 : TAG 3 BLOGGERS

Okay.. Nie pendapat aku lah dari hasil carian google and dari segala sumber yang ada.. 
Last but not least 3 blogger yang akan di tag ialah:-






Okay done!






***the end*** 


 

Kalau suka boleh LIKE....

11 orang nak bebel jugak:

kura said...

muslimah je? heheh

Nonie said...

good luck dear :)

athirah said...

gd luck ina!!

Sarah Mohd Saleh said...

heeee..thanksss babe ;)

fiQ'Ra said...

tq join dear ;) moga2 brjaya tau.. suke coretan awk~

Myza Sam said...

gudluck juga :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

zuzu said...

gud luck ! dah bole jd muslimah sejati ni.heh heh

hafizudin said...

aku boleh masuk tak.
please.
=p

ciksu said...

all the best dear :)

ciksu said...

all the best dear :)

ciksu said...

all the best dear :)