Followers

Saturday, September 17

Saya sedang BUSY! Serious

Sedang jari jemari ini menaip sambil itu juga lah aku sedang menanti kehadiran kawan yang ajak pogi open house tapi tak sampai sampai lagi.. Dengan kesabaran yang ada dalam diri, ianya dapat lagi dipujuk dengan kehadiran bakal barang baru sebentar lagi yang sepatutnya sampai hari jumaat tapi tak jadi.. Eh apa merepek nie..



Actually aku busy sikit weekend nie.. Semalam hari Malaysia.. So, nak wish juga Selamat Hari Malaysia kepada semua.. Semalam dah sakan berjalan.. Hari ni pun duk tengah menunggu entah jadi entah tidak.. Gamba raya pun dah malas nak upload.. Okay monolog sendirian.. Okay bai!


Oh yee.. Cik Ana ada tagged aku kat contest.. Esok esok lah hapdet.. Btw, tanx Cik Ana!



p/s: Kawan aku segan nak keluar bedua dengan aku....





***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

3 orang nak bebel jugak:

kura said...

sakan raya lg! open haouse gitu. best!

H.J said...

arsenal weh malam ni..haha

nuruashia ♥ said...

ohoooo...busy sbb de org nk dtg umah terbuke awk ehh?? aummmmm... ke slh ?? ahhahaha