Followers

Tuesday, October 25

Wishlist

Disebabkan bulan november bakal menjelma tidak lama lagi.., so aku pun dah nak siap sediakan lah dengan beberapa wishlist tuk kengkawan penuhkan.. Dalam pada masa yang sama.., aku sedang menghitung hari sehingga hari hari terakhir latihan industri aku ini berakhir.. Setelah lama menunggu dan penat mengharungi segala dugaan, baru aku tahu memang susah gila nak kerja KL kalau duduk ceruk ceruk... Okay mari kita lihat wishlist saya tuk 13 November nanti yaa!



 









Itu je buat masa ini.. Sekian! Okaybai!


***the end***




Kalau suka boleh LIKE....

Tuesday, October 18

Its not that easy.....

Its not easy to find someone that can :

Appreciate u..
Understand u..
Respect u..
Honest with u..
Love u till the end of his / her life..

So, please stop keep asking your friends why he or she still single till now..

And the most importantly, kita tidak tahu siapa jodoh kita...


Eh! Tak remove lagi??


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Kalau suka boleh LIKE....

Friday, October 14

Sedih taw tak!!

Semua duk nganjing aku bila dapat tahu aku nak remove blog... Aku dah malas la nak hapdet.. Lagipun aku tengah takut + risau gila nak mam pasal proposal.. Weyyhh! Aku punya journals pun tak cukup lagiii!!! Eh! Tajuk pun da seakan ragu- ragu dah nie...



Eh! Kate nak remove? 


Aku blogger tegar! Makan masa sikit...


Okay bai!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Kalau suka boleh LIKE....

Sunday, October 9

This is the end..

Serius aku busy dengan proposal.. Sampai takde idea nak buat.. Nak hapdet blog lagilaaaaa!! Disebabkan itu, Nuffnang pun da tak sudi nk bg BE kat aku.. Cam taw2 je aku nak delete blog.. Keh keh keh



To all, sorry for everything.. This blog will be remove soon.. Thanks for those yang rajin singgah sini.. Last but not least, good luck to all of you!! Okay bai! ;)



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Kalau suka boleh LIKE....