Followers

Friday, November 18

Wordless friday



Jutaan terima kasih di atas kejutan ini!


Kalau suka boleh LIKE....

Thursday, November 17

Spontaneous Thursday #3

So, berapa hari lagi tinggal? 2 hari?
Kerja terus je lah....
T___T


 Esok 18 November! Last internship! Yessss!




 

***the end***




Kalau suka boleh LIKE....

Sunday, November 13

Happy 25th Birthday to me...

Seperti orang lain yang melayari rangkaian laman web social seperti facebook, bila tiba birthday je mesti akan dapat lah birthday wishes.. This year tak sama macam last last last year.. Sebab tak banyak macam dulu.. Mungkin sebab umur tue da 25.. So, tak payah nak belagak macam budakbudak mintak wish banyak banyak! hakhakhak





Sangat bebesar hati kerana ramai jugak yang tak lupa nak wish... Tiada apa yang diinginkan selain ingatan tulus ikhlas seorang kawan kepada seorang kawan.. Eh! Last but not least.., MILLION thanks to all the wishes... May Allah bless all of you... 



Happy birthday to me.. 
May this coming year provides all success and all fulfillment my heart wishes!


p.s: oh yee.. next week baru nak pegi collect 4 ticket TGV FREE from nuffnang!
and mungkin nak pergi redeem skali voucher redbox!
and jugak ticket free gsc!





***the end***




Kalau suka boleh LIKE....

Tuesday, November 8

When you lost something......

Kekadang bila kita dah kehilangan sesuatu baru rasa menyesal.. Menyesal sebab cuai sangat.. Menyesal sebab tak berhati-hati sangat.. Menyesal sebab mudah sangat percaya orang..  Orang kata.., "sesal dulu pendapatan sesal kemudian padan muka sendiri!" Eh! ini aku yang kata.. hakhakhak



Aku rasa hasrat aku nak remove belog nie tak jadi la kot.. Sayang gegila sangat.. Dah betahun dah usia belog nie.. Just aku nie cuma blogger picisan yang memang pemalas nak hapdet.. kehkehkeh





Baru-baru nie baby b aku hilang.. Hilang di tangan kawan sendiri.. Susah gila nak terima kenyataan.. Sebab? KAWAN! Yes KAWAN! Satu je lah nasihat aku kat korang semua... Jangan lah mudah percaya kat orang WALAUPUN KAWAN sendiri... Apa yang aku dapat tahu bb aku tue da selamat terjual... Sobsobsob...






So, lately nie aku cam fobia sikit.. Pakai hp yang sekarang nie pun rasa takot sangat.. Takot hilang.. Mana taknya..., disebabkan fobia, aku boleh mimpi hilang hp lagi! DAMN! Nak menyesal pun dah tak guna.. Mungkin ada hikmah disebalik apa yang terjadi.. Dan mungkin baby b tue bukan rezeki aku.. Dapat pakai 2 bulan je... Serius aku memang sayang gila dekat baby b tue... Sobsobsob...

 





***the end***




Kalau suka boleh LIKE....