Followers

Sunday, November 13

Happy 25th Birthday to me...

Seperti orang lain yang melayari rangkaian laman web social seperti facebook, bila tiba birthday je mesti akan dapat lah birthday wishes.. This year tak sama macam last last last year.. Sebab tak banyak macam dulu.. Mungkin sebab umur tue da 25.. So, tak payah nak belagak macam budakbudak mintak wish banyak banyak! hakhakhak





Sangat bebesar hati kerana ramai jugak yang tak lupa nak wish... Tiada apa yang diinginkan selain ingatan tulus ikhlas seorang kawan kepada seorang kawan.. Eh! Last but not least.., MILLION thanks to all the wishes... May Allah bless all of you... 



Happy birthday to me.. 
May this coming year provides all success and all fulfillment my heart wishes!


p.s: oh yee.. next week baru nak pegi collect 4 ticket TGV FREE from nuffnang!
and mungkin nak pergi redeem skali voucher redbox!
and jugak ticket free gsc!





***the end***




Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak:

kura said...

Selamat Hari Jadi!

wah.. hadiah dari nufffff. heheh

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaa