Followers

Tuesday, November 8

When you lost something......

Kekadang bila kita dah kehilangan sesuatu baru rasa menyesal.. Menyesal sebab cuai sangat.. Menyesal sebab tak berhati-hati sangat.. Menyesal sebab mudah sangat percaya orang..  Orang kata.., "sesal dulu pendapatan sesal kemudian padan muka sendiri!" Eh! ini aku yang kata.. hakhakhak



Aku rasa hasrat aku nak remove belog nie tak jadi la kot.. Sayang gegila sangat.. Dah betahun dah usia belog nie.. Just aku nie cuma blogger picisan yang memang pemalas nak hapdet.. kehkehkeh





Baru-baru nie baby b aku hilang.. Hilang di tangan kawan sendiri.. Susah gila nak terima kenyataan.. Sebab? KAWAN! Yes KAWAN! Satu je lah nasihat aku kat korang semua... Jangan lah mudah percaya kat orang WALAUPUN KAWAN sendiri... Apa yang aku dapat tahu bb aku tue da selamat terjual... Sobsobsob...






So, lately nie aku cam fobia sikit.. Pakai hp yang sekarang nie pun rasa takot sangat.. Takot hilang.. Mana taknya..., disebabkan fobia, aku boleh mimpi hilang hp lagi! DAMN! Nak menyesal pun dah tak guna.. Mungkin ada hikmah disebalik apa yang terjadi.. Dan mungkin baby b tue bukan rezeki aku.. Dapat pakai 2 bulan je... Serius aku memang sayang gila dekat baby b tue... Sobsobsob...

 





***the end***




Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak:

Sarah Mohd Saleh said...

uishhhh..minx die gnti balikkk.bb kot yg ilanggg