Followers

Thursday, December 22

Outlet Assistant (Full Time) needed


Hello everyone! For those yang tengah duduk melepak kat rumah and inginkan pekerjaan or korang ada kawan yang ingin kan pekerjaan, sini aku ada peluang untuk korang yang berminat untuk memenuhi position as Outlet Aassistant.... Details as follow:-




Outlet: Hot and Roll
Position: Outlet Assistant (Full Time)
Salary: RM 1500 + incentives
Place: Publika shopping mall, Solaris Dutamas, Mont Kiara.




For those yang berminat, pls leave ur contact details in the comment box.. and no worries.. I will never publish your contact details.. Tq :)

Kalau suka boleh LIKE....

Wednesday, December 14

Sentap Hati Mak Nak

Orang kata bila umur semakin dimamah usia emosi senang je terganggu.. Eh! Okay kali nie entry agak emo sikit... Kekadang rasa nak menangis.. Tapi bila fikir balik, mungkin ada hikmah disebalik semua yang terjadi... Orang kata what you give, you get back.. So, padan muka sendiri!





Bila kawan sendiri tak percaya kat kita, aku rasa macam kecewa sangat! Seriously aku still reti lagi nak respect boyfriend kawan.. Aku rapat dulu dengan dia dari kau.. So, once i said he will be my friends forever, it will always be.. No heart feeling! Gila ke nak ambil hak kawan sendiri? Aku belum gila lagi nak ambil boyfriend kawan baik! NO WAY! Even... okay aku bukan pedendam! That's it! Just kecewa...




Susah kan bila kita berkawan sangat rapat dengan orang yang berlainan jantina nie.. Kita mungkin rapat sebagai kawan.. Once bila dia or kita dah ada bf or gf, boleh ke orang tue terima? Takkan kita nak putuskan persahabatan yang telah terjalin sekian lama semata-mata kerana ingin jaga hati orang yang sangat disayangi kononnya yang belum tahu nasibnya.. Sampai ke jinjang pelamin ke? Disebabkan nak jaga hati orang yang disayangi, kekadang kita terpaksa turutkan.. Sampai sanggup buang kawan yang kita kenal dulu lebih dari dia.. Kekadang cinta tue buat kita jadi buta kan?





p/s: Jangan biar cinta mempengaruhi akal fikiran waras anda! Eh!


Okay bai! 



 


 ***the end***

 

Kalau suka boleh LIKE....

Saturday, December 10

Girls day out

Dah berzaman aku tak hapdet blog.. Been so busy lately.. Al maklumlah thesis harus disiapkan walaupun mood sentiasa ke laut je memanjang.. So after this, aku akan jadi wanita bekerjaya semula.. WANITA okay! So after this kena sangat focus dan harus focus kepada kerjaya untuk mengumpul duit! Bila cakap pasal kumpul duit je mesti orang pikir kahwin.. Ye la.. dah duk semua kazen kazen duk sibuk cakap "berseri je muka.. ada bau bau langkah bendul ke nie?" Eh! 


Disebabkan aku baru je habis mengarang thesis, so aku decide nak hapdet belog yang da lama tak dikunjungi nie.. Tapi hapdet dengan gamba je laa.. Tue je yang aku rajin buat masa nie.. Huk huk huk


Ada orang cakap aku macam najwa latif! Please aku tak suka kanak kanak ribena!

Four of us..













Gamba crop


Nie gamba sebenar.. Curlasstt kauuu meriaa! ambik gamba tgn kat blakang!








okay bai!


p/s: tetiba aku teringat cerita kawan aku.. dia kata orang tue kekwat.. Hahahahaha
orang kekwat memang sentiasa poyo! EH?!





***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....