Followers

Saturday, December 10

Girls day out

Dah berzaman aku tak hapdet blog.. Been so busy lately.. Al maklumlah thesis harus disiapkan walaupun mood sentiasa ke laut je memanjang.. So after this, aku akan jadi wanita bekerjaya semula.. WANITA okay! So after this kena sangat focus dan harus focus kepada kerjaya untuk mengumpul duit! Bila cakap pasal kumpul duit je mesti orang pikir kahwin.. Ye la.. dah duk semua kazen kazen duk sibuk cakap "berseri je muka.. ada bau bau langkah bendul ke nie?" Eh! 


Disebabkan aku baru je habis mengarang thesis, so aku decide nak hapdet belog yang da lama tak dikunjungi nie.. Tapi hapdet dengan gamba je laa.. Tue je yang aku rajin buat masa nie.. Huk huk huk


Ada orang cakap aku macam najwa latif! Please aku tak suka kanak kanak ribena!

Four of us..













Gamba crop


Nie gamba sebenar.. Curlasstt kauuu meriaa! ambik gamba tgn kat blakang!








okay bai!


p/s: tetiba aku teringat cerita kawan aku.. dia kata orang tue kekwat.. Hahahahaha
orang kekwat memang sentiasa poyo! EH?!





***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak:

kura said...

oh yeke? ada la sikit sikit menajwa nye... heheh

H.J said...

najwa latip