Followers

Monday, December 9

December - the end of 2013

Ececeehh... punya lama ambil masa nak create new entry kheennn... Ala standard la Melayu kan... Eh!


Disebabkan tak boleh tido so tetiba terajin jenguk belog jap..


We only left less then 3 weeks to meet 2014...  How time flies... Rasa macam baru semalam habis study... Hope cita cita nak pergi korea next year tecapai hendaknya... InsyaAllah....


Ok tido.. 3sok koje! Bai!






 ***the end***



 
Kalau suka boleh LIKE....

Tuesday, September 24

Will be back... Eh!

Its been like ages tak ngadap belog picisan nie...  will be back soon maybe... maybe... hak hak hakk




***the end***
Kalau suka boleh LIKE....

Monday, January 28

Frenz's Big Day

Title post je da boleh buat nak nangis guling guling... Semua nak kahwin cecepat.. Da kenapaa?? Paham tak sekarang nie aku sengsorang je tak kekahwin lagi! Ahh bff semua nak tinggal aku sengsorang.. Okay fine sentap mak nox! Ahaahaa



Dalam 2-3 minggu nie been busy dengan wedding and e-day invitations... Sekarang nie semangat rajin nak pergi kenduri kahwin orang membara bara.. Pantang je orang invite.. Rasa nak pergi semua je.. Sebab leh jumpa kengkawan and boleh makan sesedap... Kahkahkaahh.. Makan je kerja kau kan! FYI! Berat pun dah naik 5kg dalam masa 5 bulan kerja.. BMI kembali normal.. Sudah tidak ada lagi istilah underweight okayy! Kahkahkaahh.. Jangan nak happy sangat laa ina! Berat kau dah turun balik kot since jadi kuli di bank nie.. Sigh! (T___T)



Tataw nak ending post cam mane.. Maybe dah setahun tak karoot mengaroot kat sini kan... Lantak laa.. Hadap je lah pics yang hado nie.. Okay bai!























P/S : yeaayyy! Next week bejimba dengan ofismate! yeeehaaa! Eh!



 

 ***the end***



 

Kalau suka boleh LIKE....

Wednesday, January 9

Happy New Year 2013

It's been a year already since i left this belog without any post.. Sengaja menyepikan diri.. Sengaja nak lari dari Anonymous! Waa sentap betul kau jaahh! Kahkahkah.. Been busy with my life since dah jadi wanita bekerjaya nie.. Finally in 2013, dapat jugak laa join banking industry.. Baru je lagi.. Only 3 days i have been through this.. Hope everything gonna be alright... Takut juga nak kerja bank nie.. Ingat senang lenang je ke? Kalau salah, mahu kau kena maki jam jam tue jugak.. Hoii sangup ke kau jah?? **Terus lemah semangat**






Rasanya tak terlambat lagi untuk wish Happy New Year 2013.. Welcome 2013.. Good papai sweet memories 2012! Semoga tahun ini lebih bermakna dari tahun tahun lepas.. Ahhh sobsnye! Ahad nie bff nak tunang dah! ciscisciss tinggal single sengsorang nie boleh jadi lonely abes nie!!



Haaa jangan lupa tengok video clip SUJU M - BREAK DOWN!! LOVE DONGHAE! ^^








 


 ***the end*** 


 

Kalau suka boleh LIKE....