Followers

Monday, January 28

Frenz's Big Day

Title post je da boleh buat nak nangis guling guling... Semua nak kahwin cecepat.. Da kenapaa?? Paham tak sekarang nie aku sengsorang je tak kekahwin lagi! Ahh bff semua nak tinggal aku sengsorang.. Okay fine sentap mak nox! Ahaahaa



Dalam 2-3 minggu nie been busy dengan wedding and e-day invitations... Sekarang nie semangat rajin nak pergi kenduri kahwin orang membara bara.. Pantang je orang invite.. Rasa nak pergi semua je.. Sebab leh jumpa kengkawan and boleh makan sesedap... Kahkahkaahh.. Makan je kerja kau kan! FYI! Berat pun dah naik 5kg dalam masa 5 bulan kerja.. BMI kembali normal.. Sudah tidak ada lagi istilah underweight okayy! Kahkahkaahh.. Jangan nak happy sangat laa ina! Berat kau dah turun balik kot since jadi kuli di bank nie.. Sigh! (T___T)



Tataw nak ending post cam mane.. Maybe dah setahun tak karoot mengaroot kat sini kan... Lantak laa.. Hadap je lah pics yang hado nie.. Okay bai!























P/S : yeaayyy! Next week bejimba dengan ofismate! yeeehaaa! Eh!



 

 ***the end***



 

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak:

~AmyLiana86~ said...

teringat pulak masa zaman kite dulu2 jd raja sehari.hehe