Followers

Wednesday, January 9

Happy New Year 2013

It's been a year already since i left this belog without any post.. Sengaja menyepikan diri.. Sengaja nak lari dari Anonymous! Waa sentap betul kau jaahh! Kahkahkah.. Been busy with my life since dah jadi wanita bekerjaya nie.. Finally in 2013, dapat jugak laa join banking industry.. Baru je lagi.. Only 3 days i have been through this.. Hope everything gonna be alright... Takut juga nak kerja bank nie.. Ingat senang lenang je ke? Kalau salah, mahu kau kena maki jam jam tue jugak.. Hoii sangup ke kau jah?? **Terus lemah semangat**






Rasanya tak terlambat lagi untuk wish Happy New Year 2013.. Welcome 2013.. Good papai sweet memories 2012! Semoga tahun ini lebih bermakna dari tahun tahun lepas.. Ahhh sobsnye! Ahad nie bff nak tunang dah! ciscisciss tinggal single sengsorang nie boleh jadi lonely abes nie!!



Haaa jangan lupa tengok video clip SUJU M - BREAK DOWN!! LOVE DONGHAE! ^^








 


 ***the end*** 


 

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak: