Followers

Sunday, September 11

I miss you Abah

Dah lama tak update blog. Tetiba teringat dekat arwah abah. Terasa macam nak cakap something dengan dia. But i know i can't do that. Sometimes, bila teringat macam macam rasa. Rasa bersalah sebab banyak benda yang aku niat yang aku hajat tak dapat nak tunaikan. I wish you were here so that I can fulfill all my wishes. 



Its okay abah. Angah harap abah tenang dekat sana. Angah minta maaf sebab angah da lama tak tengok abah. Angah busy kan diri dengan kerja and travelling here and there. I am so sorry cause i couldn't be your greatest daughter. Angah minta maaf sangat sangat. 




Yes i know. he couldn't read this anymore. Tak guna kan duk luah kat sini. For those yang still ada both mom and dad., take a good care of them. Since kita tak tahu bila kita atau dorang akan pergi.


al-Fatihah...


01/09/1961 - 06/03/2015
Jaafar bin Abdullah Omar

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: